Rreth nesh

002Mobileria real eshte njeri nder prodhuesit e suksesshem te mobiljeve te ndryshem.

Specialitet i kesaj mobilerie eshte prodhimi i kuzhinave moderne te paisura me elemente te teknikes se bardhe ose me mundesi te dizajnimit klasik te kuzhines.

Nje nga aktivitetet e persosura mire te kesaje mobilerie eshte dizajnimi dhe porodhimi i mobiljeve per zyra te profileve te ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>